Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sokoldalú digitális nyomdagép fehér szín vagy formalakk nyomtatással

Az CS5600 Envelope Press  különleges lehetőséget ad a felhasználók kezébe: ipari termelékenységű borítékgyártást fehér szín, vagy formalakk nyomtatás opcióval: tovább szélesítve az egyedi  gyártásban rejlő lehetőségeket, rendkívül különleges borítékok gyárthatók a már megszokott, extrém alacsony átfutási időkkel.

Gépindulás azonnal

Könnyű kezelhetőség: A kellékanyagok az operátor által cserélhetők,  nincs szükség szervizhívásra, elhasználódásuk nem okoz fölösleges állásidőt.

Sokféle alapanyag használata

A normál súlyú borítékok mellett, kreatív borítékok, kartonok tasakok nyomtathatók.

Egyszerűen kezelhető, teljes körű munkafolyamat vezérlés

Könnyű beállás minden alapanyagra.

A PDF-ből beimportált színes fájl nyomatása könnyedén beállítható.

Az előstancolt alapanyagra történő beállás is egyszerű.

Nagy kapacitásiú adagoló,nagy méretű kirakó

A nagy kapacitású adagoló és a nagy méretű kirakó egység garancia a termelékenységre:   vastagságtól függően akár 1000 borítékkal feltölthető bernendezés mellett “nem kell ott állni, a nyomtató önállónandolgozva képes akár 3500 boríték/ óra sebességgel nyomtatni.

Különleges nyomatok: CMYK+FEHÉR, CMYK+FORMALAKK

Az ötödik színként nyomtatható fehér, vagy UV formalakk szín új piaci lehetőségeket nyújt az Ön számára: a fehér színnel átlátszó alapanyagra nyomott termékcímkék, üvegmatricák, sötét alapszínű kartonok nyomhatók felül, különleges hatású termékeket előállítva ezzel. A UV formalakk a biztonsági nyomtatás és a hamisításvédelem terén rejt magában lehetőségeket:  egyedi termékcímkék, zárjegyek, belépőjegyek, azonosítókártyák gyárthatók egy menetben, további finising megoldás igénybevétele nélkül.

Videók:

CMYK + UV reflektív lakk nyomtatása:

CMYK+fehér nyomás:

Brosúra letöltése

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


Kéréseim
árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése