BP-60C45

A BP-60C45 A3-as színes multifunkciós nyomtató, amely biztonságos nyomtatási megoldást kínál a jövő munkahelyének. Egyszerű csatlakoztathatóságot, biztonságot és fenntarthatóságot nyújt, miközben kiváló funkciókat kínál a hibrid munkavégzés megkönnyítéséhez.

Partnere a termelésben is

A  vállalkozás tevékenysége során felmerülő ipari nyomtatási feladatokra kiválóan alkalmas: termékcímkék, kártyák, egyszerűbb csomagolóanyagok nyomtatása magas minőségben.

Egyszerű csatlakozás

A beépített Microsoft® Teams csatlakozó támogatja a csapatmunkát és az együttműködést azáltal, hogy közvetlen és biztonságos hozzáférést biztosít a Microsoft® Teams csatornákra történő nyomtatáshoz vagy szkenneléshez, mindezt az MFP-ről. A Synappx Go mobilalkalmazás szintén érintés nélküli és távoli nyomtatást tesz lehetővé, a nyomtatási képességeket a hibrid munkavégzés új követelményeihez illesztve. Az egyszeri bejelentkezéssel a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják mobileszközeiket WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC vagy QR-kód segítségével a vállalati munkafolyamatokhoz és nyomtatási lehetőségekhez – bárhol is dolgozzanak.

Egyszerű biztonság

A BP-60C45 számos, az iparágban vezető rendszer- és adatvédelmi funkcióval rendelkezik, amelyek nemcsak a készüléket, hanem az általa feldolgozott adatokat is védik. Az olyan funkciók, mint a BIOS-alapú biztonság, a fehérlistázás, az ön-visszaállító firmware és az alapértelmezett Trusted Platform Module azt jelentik, hogy a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy érzékeny adataik és dokumentumaik mindig biztonságban vannak. Mindezek mellett a Bitdefender opcionális anti-malware szoftvere további biztonsági réteget jelenthet a készülék, az adatok és a hálózat védelmében.

Egyszerű használat

A mozgásérzékelő érzékeli a közeledő felhasználókat, és felébreszti az MFP-t az alvó üzemmódból, a kommunikációs lámpák pedig egyszerűen áttekinthető állapotjelzést biztosítanak. Az új, 10,1″-os, dönthető színes LCD kezelőpanel intuitív ikonjai megkönnyítik a termelékenységet fokozó összes funkció elérését az okostelefon jellegű érintvezérlés segítségével.

Egyszerű produktivitás

A BP-60C45 akár 45 oldal/perc sebességgel nyomtat és másol színesben és fekete-fehérben, és a nyomtatási vagy másolási feladat leállítása nélkül cserélheti ki a tonert és a papírt, így a termelékenység egy pillanatra se csökken.

Az alapértelmezett Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan kibocsájtsák a nyomtatási feladataikat a legkényelmesebb helyen lévő MFP-ről, akár 100 csatlakoztatott hálózati eszközről. Továbbá a számos befejezési lehetőség, köztük a hajtogató egység, a gerinctűzés, a kézi és a kapocs nélküli tűzés további sokoldalúságot és nagyobb rugalmasságot biztosít a kibocsátáshoz.

A Sharp Application Portal megkönnyíti a távolról történő firmware és alkalmazás frissítéseket, ami biztosítja, hogy az MFP mindig naprakész és megfelelő legyen.

Egyszerű fenntarthatóság

A kiváló környezetvédelmi teljesítmény alacsonyabb energiafogyasztást és alacsony TEC értéket jelent, és biztosítja, hogy a BP-60C45 megfeleljen az energiafogyasztási előírásoknak. A környezetbarát funkciók széles skálája, beleértve az öko-szkennelést és a gyors bemelegedési időt, mind-mind hozzájárulnak a költségek alacsonyan tartásához és a környezetvédelmi célkitűzések támogatásához.

Fő funkciók

Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás, tárolás
Oldal/perc: 45 fekete-fehér, 45 színes
Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 6300 lap
Tökéletes integráció és csatlakozás az üzleti folyamatokat támogató felhőalapú alkalmazásokkal
A hibrid munkakörnyezetet támogató hardver- és megoldás platform
A beépített Microsoft® Teams csatlakozó erősíti az együttműködést azzal, hogy közvetlen és biztonságos hozzáférést biztosít a Microsoft® Teams csatornákról történő nyomtatáshoz vagy szkenneléshez.
Iparág vezető rendszer- és adatvédelmi funkciók, köztük BIOS-alapú biztonság, rosszindulatú programok elleni védelem (opcionális) és szabványos Trusted Platform Module, amelyek biztosítják a bizalmas adatok biztonságát.
Közvetlenül a mobileszközéről léphet kapcsolatba az MFP-vel WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC és QR-kód segítségével.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

    VIDEÓ