Optima 50 digitális kivágóasztal

Páratlan termelékenység, teljesítmény és ár

Az Optima 50 belépő szintű vágási megoldás kisebb mennyiségű digitális kivágási projektekhez. Rendkívül kompakt és megfizethető, ideális megoldás egy olyan vállalat számára, amely modelleket, prototípusokat és kicsi gyártási tételeket szeretne gyártani anélkül, hogy szerszámot kellene készítenie.

Az Optima 50 egyfejes kivágóasztal, amely kevesebb, mint 10 másodperc alatt képes váltani az egyik szerszámról a másikra, mindenféle beállítás nélkül. Az alapfelszereltség része a Tangenciális vágószerszám (legfeljebb 5 mm vágás), egy bígelő eszköz és egy kamera, amely az OptiCrop szoftverrel kombinálva lehetővé teszi a nyomtatási vágási jelek észlelését és a kontúrvágásokat.

Az Optima 50 két A3 + lapot vagy egy ívet tartalmazhat, amelynek maximális mérete 55 x 80 cm. A géphez tartozik egy  munkaasztal, egy vákuumágy a könnyebb hordozótartáshoz és egy lehajtható csapos rendszer az egyszerű beigazítás érdekében.

Az Optima 50 emellett egy bígelő eszközzel és egy 9 különböző bígelő / perforáló kerék készlettel is rendelkezik, amelyek képesek kezelni a kartonokat és a hullámkartonokat.

Papír, hullámkarton, textil, bőr, műanyag lemezek formakivágása könnyedén egyazon géppel

Maximálisan átvágható anyagvastagság: 20mm (3/4″)

5 év garancia – alapáron

Az 5 éves alkatrészgarancia megadja önnek azt a nyugalmat, amelynek segítségével  a folyamatos termelési igény okozta  műszaki kihívások  nem jelentenek nehézséget.

Európai gyártás és terméktámogatás hosszú évekig stabil alkatrészellátás

A magas szintű terméktámogatás, minden VALIANI gép alaptartozéka, miközben az ára nem magasabb  a semmilyen support-tal nem rendelkező távol-keleti gépeknél. A gépek kialakítása robusztus, a komponensek minőségiek.