Szoftver opciók Valiani gépekhez

VSTUDIO

A V-Studio az összes Valiani gép programcsomagja, amelyet az összes számítógépes vágógép optimalizálására fejlesztettek ki. Az innovatív menü lehetővé teszi a projektek létrehozásához tervezett alkalmazások abszolút egyszerű elérését. Az eredeti kilövések elkészítése gyors, a dobozok személyre szabása és a kontúrvágások elérése a mai naptól egyszerűbb lesz az ideális tervezési környezetnek köszönhetően, rendkívüli eszközökkel felszerelve.

Tervezzen és készítsen tartalmat különböző típusú munkákhoz, teljes kreatív légkörben, vonzó megjelenéssel és minden olyan eszközzel, amelyre mindig vágyott. A kellemes, tiszta és harmonikus elrendezésnek köszönhetően az új funkcionalitás könnyen elérhető, ésszerű módon elhelyezhető a kreatív munkafolyamat optimalizálása érdekében. A képernyő közepén elhelyezett nagy előnézet lehetővé teszi a végső projekt tisztább megjelenítését.

Mely alkalmazások teszik olyan különlegesé a V-Stúdiót?

DIAGNOSTICS

A bemenetek / kimenetek, a különféle programokkal és a távoli támogatással kapcsolatos összes információ kezelésére szolgáló ablak segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheti gépének ellenőrzését.

SETTINGS

A beállítások menüben teljesen konfigurálható V-Studio lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját konfigurációt hozzon létre, a programot az igényeihez igazítva, és fordítva.

CREATE

Fedezze fel az új módszereket a szőnyeglapok létrehozásának teljes alkotási szabadsággal és a lehető legkönnyebben, avantgárd eszközökkel. Dolgozzon gyorsan és intuitív módon, a felhasználói felület minden alkotóelemének koherens megközelítésének köszönhetően.

EASY BOX

Növelje termelékenységét az új alkalmazás kivételes funkcionalitásával a csomagok szerkesztésére. Használja az új, szándékosan kifejlesztett funkcionalitást az M3 alkalmazással való integráció és a termelékenység növelése érdekében.

IMAGE CUT

Érjen el új szinteket a funkcionalitással a kontúrvágás formáinak megvalósításához. A vágásjelző észlelési funkció segítségével pontosan kivághatja az előre kinyomtatott terveket.

SMART CUT

Használja a legelterjedtebb vektorgrafikus programokat a projektek átviteléhez a Valiani gépekre.

MATERIAL DATABASE

Optimalizálja az összes anyag tárolására szolgáló szoftvert, beleértve a specifikációkat, az eszközöket és a gép beállításait is.

M3 & M3 ART

Speciális szoftverek a dobozokhoz és a POP / POS kijelzőhöz. Található benne: összeállítható kartontermékek, hullámlemez és merev tábla.

Az m3 a paraméteres modellek és kivitelek teljes gyűjteménye, amelyet kifejezetten a Valiani vágógépekhez terveztek. Az m3 felépítése lehetővé teszi a karton csomagolással készült dobozok, kijelzők és egyéb 3D-s objektumok módosításának, átméretezésének és kivágásának lehetőségét.

Az m3 Art olyan funkciók kombinációja, amely lehetővé teszi a grafikusok számára, hogy rugalmasan dolgozhassanak közvetlenül az Adobe Illustrator programban fájldobozok vagy POP / POS kiállítók használatával, és élvezhessék paramétereik előnyeit. A natív m3 fájlok konvertálás nélkül megnyithatók az Illustrator alkalmazásban, és ugyanazon munkakörnyezetben feldolgozhatók. A tervezési folyamat vizuális aspektusára összpontosítva az m3 Art intuitív 3D prototípus-készítést és a különböző típusú anyagok, a nyomtatás és a befejezés realisztikus megjelenítését kínálja. Ez az integráció lehetővé teszi, hogy a grafikus és a CAD szoftver minden erőfeszítés nélkül kiegészítse egymást a termelékenység növelésével.

OPTICROP

Az OptiCrop a Valiani által kidolgozott, könnyen használható szoftver a Contour Cut végrehajtására előre kinyomtatott képen. Az ImageCut programmal együtt használt szoftver diagramot nyújt a kontúrvágások előnézetének megtekintéséhez. Ez az előnézet még segítséget nyújt a regisztrációs jelek keresésében és a grafika megfelelő exportálásában.

Hogyan dolgozik?

Miután a kamera az első regisztrációs jelekre került, az Opticrop automatikusan észleli a 2., 3. és 4. jelet, amelyek a grafikát a vágóasztal helyzetének megfelelően újrarajzolják.
Az újrapróbálkozás mód egy időmegtakarítási funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megismételje a vágási jel megszerzésének ciklusát, ha nem találják meg őket az első próbálkozáskor.

A gépre szerelt kamera képes beolvasni a regisztrációs jeleket, és érzékelni a vágások helyzetét a gép asztalán. Az OptiCrop egy fejlett funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az alkotás újrarajzolását a nyomtatási ferdeségnek megfelelően. Ez a funkció mindig biztosítja a maximális pontosságot a kontúrvágások végrehajtásakor.

A szoftver képes importálni a Caldera, Onyx e SAi által generált fájlokat. Az OptiCrop a .SVG (Adobe Ill. O Corel Draw), .VXML és DXF fájlokkal működik.

Mivel az OptiCrop vektorfájlokkal dolgozik, lehetőség van a nyomtatási folyamat beállítására különböző tollszínek felhasználásával a művén. Fekete vonal használatával a szoftver vágásként importálja az objektumot. Ez a szolgáltatás a különböző színeket is felismeri, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy félárnyalatos színeket állítson be a V-Studio alkalmazásban.

A regisztrációs jelek hozzáadásához beépülő modul elérhető mind a Corel Draw, mind az Adobe Illustrator számára.