OKI PRO 1040/1050 címkenyomó gép

A Pro1040 vagy  1050 címkenyomtató professzionális CMYK , vagy CMYK+fehér  színű, keskenypályás tekercses nyomtatást kínál különféle címkehordozókhoz, ideértve a textúrált papírokat és a szintetikus anyagokat is. Rövid átfutású címkegyártási kapacitást kínál kis nyomdák illetve üzemi házinyomdák részére. A darabszámok rugalmasak a gyártás ennél fogva kis példányszámok esetén is gazdaságosan megvalósítható. A OKI nyomóműve garancia a kiváló nyomatminőségre.

Ragyogó színes, maximális média rugalmasság – sokféle nyomathordozó használható, nincs szükség különleges bevonatra az alapanyagon, (szemben az inkjet gépekkel)

A Pro 1040/1050 kiváló médiakezelési képessége megkönnyíti a nyomtatást egy sor különféle  hordozóra, beleértve texturált papírokat és szintetikus anyagokat,

A ragyogó színek célja hogy felhívja a figyelmet és segítsen a termékek eladásában.

CMYK+fehér szín nyomtatás: látványos termékcímkék átlátszó alapanyagra is

A 1050-es nyomtató képes fehér szín nyomtatására is, lehetőséget kínálva még látványosabb termékcímkék előállítására: a fehér szín alányomással még ragyogóbb végeredményt kaphatunk átlátszó lapanyagok használata esetén is.  Az önálló fehér színű logók és feliratok pedig megnövelt minőségérzetet nyújtanak egy színes termékre felülragasztott címkén.

Nyomtatási sebesség 9,12 m/min
Nyomómű CMYK, vagy CMYK +W LED
Vezérlő processzor 933 MHz, 2G
Bemelegedési idő 28 mp
Interfész TCP/IP
Nyomtatási szélesség Max: 304 mm
Média szélesség Min 210 mm, Max: 320 mm
Max címkehossz 1,2m
Használható média 60-350 micron vtg
Papír: vékony papír, fényes, matt, előstancolt, vagy folytonos
Vinilek: PET(fehér, transzparens, ezüst, arany),
Nyomtatási felbontás 1200*1200 dpi
Méretek:  1040x 477x 441 mm61/62 kg kg buttó
Működési környezet hőmérséklet: 20-23 °C
Páratartalom: 45-55%
Elektromos szükséglet 220-240 V AC 50-60 Hz @3,8 kw
Tekercs kezelés max tekercsátmérő: 203 mm
max. tekercssúly: 6 kg

OKI1040+ VRG14  – a teljes körű címke gyártási megoldás

Teljes konfiguráció, amely a nyomtatási és finising (laminálás, digitális stancolás) megoldást egyaránt tartalmaz. Mindent, ami a magas minőségű címkék könnyű és hatékony előállításához szükséges. Ez a kiváló rendszer magában foglalja a OKI1040 vagy 1050  tekercses digitális címke nyomtatót és a VRG 14 címkét befejező megoldást (stancolás, laminálás), Ez a kompakt rendszer ideális megoldás bármely vállalkozás számára, amelynél valós igény a magas minőségű, rövid átfutási idejű, kis és közepes példányszámú tekercses címkegyártás.

Sokoldalú, igényes gyártás

 • Folyamatos (roll to roll) tekercses nyomtatás,
 • Digitális stancolás
 • Címkeközök eltávolítása
 • Címke felületnemesítés (fóliázás)
 • Miután a címkenyomtatás elkészült, egyszerűen tegye át a tekercset a befejező egységbe. Ez a hihetetlenül kompakt egység egy menetben megoldja a fóliázás, kontúr vágás, mátrix eltávolítási feladatokat, továbbá elvégzi a többpályásan nyomtatott címkék hosszanti hasítását.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  VIDEÓ

  OKI PRO címkenyomógép videó

  VIDEÓ

  VRG kivágógép videó

  BROSÚRA

  hamarosan…