Iparágvezető nyomtatási minőség, egyszerűség és megfizethetőség

A QuickLabel QL-E100 különálló, színes nyomtatási képességekkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű, professzionális eredményeket biztosítanak. A feltörekvő vállalkozásokat és vállalkozókat szem előtt tartva tervezett QL-E100 könnyen használható, kompakt, hordozható, és beépített érintőképernyős felülettel rendelkezik a zökkenőmentes nyomtatáskezelés érdekében. Ideális áron a QL-E100 tökéletes választás azoknak, akik belépő szintű, felhasználóbarát címkenyomtatót keresnek.

 • Kompakt és hordozható, zökkenőmentesen nyomtasson álló helyen vagy menet közben
 • Az önálló képességek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számítógép nélkül is egyszerűen kezeljék a nyomtató beállítását és működését.
 • Nyomtasson akár 2,0”-os keskeny vagy 4,17” széles címkéket ugyanazon az eszközön, ami kiemelkedő rugalmasságot tesz lehetővé.
 • Érintőképernyős interfész és belső képtárolás a nyomtatáshoz egyetlen gombnyomással.

Érintőképernyő segítségével egyszerű a nyomtató vezérlése.


Úgy tervezték, hogy sokféle fehér színű hordozóra nyomtasson a címkézési alkalmazások széles spektrumához

Mitől más?

A QL-E100 önálló nyomtatási funkcióval rendelkezik. Ez a nyomtató egyszerűen telepíthető, hordozható, könnyen használható, és rugalmasságot kínál az otthoni, az irodában vagy útközbeni címkék tervezéséhez és nyomtatásához. A QL-E100 egy teljesen színes, belépő szintű nyomtatási megoldás, megfizethető áron.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  BROSÚRA

  Hamarosan…