ÚJ GENERÁCIÓS DIGITÁLIS FORMAKIVÁGÓ GÉP: DPR GEMINI

A Gemini egy automatikus lapadagolóval ellátott digitális formakivágó rendszer

A gép új fejlesztésű rámpás  ívadagolója elképesztően termelékennyé teszi a formakivágás folyamatát: beállás nélkül, a nyomtatott jeleket automatikusan felismerve hiba nélkül dolgozik. A COREAL DRAW, vagy ADOBE ILLUSTRATOR segítségével egyszerűen megszerkesztett vektorok azonnal a gépre küldhetők: nincs többé várakozás a stancformára: a formakivágási munkafolyamat egyszerűvé, gyorssá válik, és extrém kis példányszámok esetén is gazdaságos lesz.

vezérlő szoftver

TERMELÉKENY EGYEDI KIVÁGOTT TERMÉKGYÁRTÁS IMMÁR B2 ÍVMÉRETBEN IS

2021-től a berendezés B2-es méretben is kapható: akár ofszetgépen gyártott nyomatok is kivághatók stancszerszám költség nélkül, tizedmiliméteres pontossággal!

Modell: GMN40 Modell: GMN60
Max ívméret: 353*500 mm Max ívméret: 500*707 mm

A GEMINI sebessége a kivágás bonyolultságától függően ívenként 30-40 másodperc. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 1000 SRA3 ívet könnyen feldolgozzanak naponta. A vezérlőszoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák az ívmennyiséget, a berendezés így felügyelet nélkül képes az íveket betölteni és folyamatos munkát végezni.

a/4 adapter

Újonnan kialakított rámpaszerű tálcával és egy görgős adagoló rendszerrel, a lapok automatikusan betölthetők a plotterbe operátori felügyelet nélkül.    A elkészült ívek automatikusan  a gyűjtőtálcába kerülnek.

kirakó tálca

bígelő szerszám

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

    VIDEÓ

    VIDEÓ