A DUPLO 150 digitális irkakészítő kiegészítve az új generációs DSF-2200 digitális lapadagolóval a világ legkisebb teljesen automatikus irkakészítő rendszere. Ideális megoldás kis és közepes volumenű digitálisan nyomtatott munkákhoz. Ez a maga nemében teljesen egyedülálló rendszer megfelel a folyamatosan változó igényeknek.

Kis helyigény

A DBM-150 irkakészítő és vágó 13 %-kal kisebb, mint elődje a DBM-120 rendszer, így kisebb alapterületen üzemelő helyeken is kényelmesen használható. Széleskörű alkalmazhatósága miatt a kis és közepes méretű digitális gyorsnyomdák és másoló szalonok ideális berendezése

Rugalmasság

A DBM-150 digitális irkakészítő rendszer digitális és ofszet technológiával előállított nyomatokat is képes egy időben feldolgozni. Így az egyszerű vagy összetett brosurák, a személyre szabott dokumentumok egyaránt gyorsan és hatékonyan elkészíthetőek.

Papírfajták

A DBM-150 digitális irkakészítő rendszer különböző méretű és súlyú papírokat képes kezelni. A nyomtatott ívek mérete 120 mm x 210 mm-től 320 mm x 460 mm-ig, a használható papírok súlya 64 g/m2-től 300 g/m2-ig terjedhet.

Termelékenység

A DBM-150 digitális irkakészítő rendszer akár 2400 füzetet készít óránként, kezelői beavatkozás nélkül. Ezenkívül a DSF-2200 digitális berakó 5 különböző módon használható az optimális hatékonyság érdekében. A felső berakótálca töltőkapacitása 65 mm, az alsó berakóé 200 mm. Mindkét tálca használható külön-külön vagy egyszerre is, így lehetséges, hogy a borítót és a belíveket külön tálcáról adagolja. Könnyedén és pontosan kezeli a különböző papírtípusokat, egészen 300 g/m2 súlyig.

Számítógépes vezérlés

Az egész rendszert egyetlen számítógépes vezérlő irányítja. Automatikusan beállítja a munkákat, néhány másodperc alatt képes átváltani egyik munkamenetről a másikra anélkül, hogy bármilyen más eszközt kéne rajta cserélni. A kezelő könnyedén készíthet és menthet munkákat, melyek a jövőben bármikor visszatölthetőek. A DSF-2200 mindkét berakója ultrahangos érzékelő segítségével érzékeli a duplaív behúzást, függetlenül a nyomat és a papír színétől és a papírvastagságtól. Ez lehetővé teszi, hogy a kezelő különböző súlyú papírokat adagolhasson a munkához.

Funkciók

A DBM-150 digitális irkakészítő képes oldaltűzésre, saroktűzésre és gerinctűzésre is. Lehetőség van csak hajtott irkák készítésére is.

Trimmer

A DBM-150 trimmer teljesen automatikus, számítógépről programozott. A vágási hulladék szélessége 1 mm-től 20 mm-ig.

Kézi adagolás

A DBM-150 irkakészítő és vágó 13 %-kal kisebb, mint elődje a DBM-120 rendszer, így kisebb alapterületen üzemelő helyeken is kényelmesen használható. Széleskörű alkalmazhatósága miatt a kis és közepes méretű digitális gyorsnyomdák és másoló szalonok ideális berendezése.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

    VIDEÓ

    BROSÚRA

    Hamarosan…