PROFESSZIONÁLIS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ

A teljesen automatizált DC-618 Slitter / Cutter / Creaser a Duplo új kompakt készüléke ami mégis nagy teljesítményű minden az egyben multifinisher, amelyet a mai digitális nyomtató készülékekhez terveztek.

Egy munka menetben akár 6 szegélyvágás, 30 kereszt vágás és 20 bígelésre képes, a DC-618 mindezt akár 23 lap/perc sebességgel. Komplett teljes finishing érhető el a DC-618 segítségével!

AUTOMATIKUS FLEXIBILITÁS AZ OPTIMÁLIS EREDMÉNYEKHEZ

A DC-618 forgó késeivel, gilotin vágóval és állítható mélységű bígelővel van felszerelve; amely lehetőségeket nyújt perforálásra is, lehetővé teszi ezen eszközök sokoldalúságának használatát egy rendszerbe integrálva.

 • A kártya kirakó gondosan gyűjti az apró darabokat, például névjegykártyákat és képeslapokat, de egy mozdulattal eltávolítható nagyobb formátumú darabok összerakásánál.
 • Digitálisan nyomtatott lapok bígelésével megakadályozza a festék vagy a lakk megrepezését hajtogatáskor.
 • A bígelés teljesítmény optimalizálható a különböző termékeknél az állítható szerszámnak köszöhetően, amelynek tulajdonságai: állítható mélység és szélesség.
 • Duplotól megszokott adagolótálca lehetővé teszi a túl nagy méretű, akár 750mm hosszú ívek betöltését is.
ÚJ PC-SZABÁLYOZÓ

A termelékenység elősegítése érdekében, a Windows PC felhasználói felületének használatával, még a tapasztalatlan operátorok is beprogramozhatják a feladatokat. Könnyű, gyors beállításokkal, és a korlátlan memóriának köszönhetően bármikor egy kattintással előhívhatóak régebbi munkáink. A munkák áttekinthetőek és szerkeszthetőek még a DC-618 futása közben, valamint az ennél az új generációnál csökkent a beállítási idő, és növekedett a hatékonyság. Alternatív megoldásként a kezelők használhatják a színes LCD-t kezelőpanelt is a beállításhoz, és akár számítógép nélkül is elérhető 250 elmentet munka a saját memóriának köszönhetően

BŐVÍTÉSI A OPCIÓK: SOKRÉTŰBB FELDOLGOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Side Air – További levegőleválasztást biztosít a hosszú formátumú lapok egyenletes adagolásához. Optimalizálja az elrendezést és a termelékenységet, és széles körben használhatjuk számos értékes és összetett munkánál, mint például letéphető jegyek vagy válaszkártyák.

Perforációs modul – kézi beállítással még plusz két hossz irányú perforáló egységet kapunk, amellyel

folyamatos perforáció és/vagy bígelést tudunk elvégezni a papír mozgásának irányában.

Rotációs szerszámmodul – hasonló a perforáló modulhoz, de a pozícionálás és a beállítás automatikus. A perforációk programozhatóan leállhatnak vagy elindulhatnak, így akár szakaszos műveletek is elvégezhetőek.

Keresztmetszetű modul – Még több keresztirányú művelet elvégzését teszi lehetővé.

AUTOMATIKUS ELŐKÉSZÍTÉS ÉSBEFEJEZÉS EFI FIERY NYOMTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOKKAL

Akár 70% megtakarítható a beállítási időből azzal hogy a kézi adatbevitel és beállítás helyett a munka automatizálható Fiery Impose®-zal a Fiery Driven ™ nyomtatási környezetben. Töltsön be olyan Duplo sablonokat a Fiery Impose ba, ami megegyezik a a DC-618 befejező sablonjaival, vagy készítsen egyedi elrendezéseket a PC vezérlőn, importálja azokat a Fiery Impose-ba, ami után azonnal megtekinthető a munkaterv végeredménye nyomtatás előtti ellenőrzése céljából. Ez az integráció időt takarít meg, még hatékonyabb munkavégzést kínál, csökkenti hiba lehetőségeket, és felgyorsítja az átfutási időt.

AUTOMATIKUS VONALKÓD ÉSA REGISZTRÁCIÓS JEL SZKENNER

A beépített CCD használatával, ami beolvassa a nyomtatott vonalkódot, a DC-618 teljesen automatikusan visszahívja a régebbi feladatokat a memóriából és automatikus beáll, jelentősen csökkentve az átállási időt és a hiba tényezőket. Ilyen módon változatos feladatok tölthetők be és futtathatók automatikusan, miközben a kezelő részt vehet más feladatok elvégzésében. Ezt az automatizálást a CCD második funkciója egészíti ki, amely elolvassa a nyomtatott jelet, és kompenzálja a kép vízszintes és függőleges mozgását, minden alkalommal biztosítva a pontos befejezést

SPECIFIKÁCIÓK

sebesség (SRA3) 21 névjegykártya        9.2 ív/perc                  550ív/óra

4 A6 üdvözlő kártya  12.5 ív/perc                 750 ív/óra

8 A6 képeslap                                 12.8 ív/perc                 760 ív/óra

1 A3 brossúra                                 16 ív /perc                   960 ív/óra

Papír méret W 210 től 330.5 mm, L 210 től 1000 mm
Legkisebb kész méret W 48 mm x L 50 mm
Tűréshatár ± 0.3 mm névjegykártya; ± 0.2 mm on programozott pozíció
Beadó kapacitása 100 mm (Névjegykártya 40mm)
Papír súly 110 – 400 gsm
Szélező 6 per ív
Keresztvágás 30 per ív
Bígelés 20 per ív
Memória 250 tárolható munka a vezérlő a vezérlőpanelben, korlátlan PC-én keresztül
Standard Felszerelés Air knife, card stacker, fan registration, automatic gutter slit deflectors, crease depth and width adjustment, ultrasonic double feed detection sensor, CCD scanner, PC Controller software, PC pole mount, long paper tray, and LCD control panel
Opcionális Felszerelés PC and PC Arm, Side Air Blower, Perforation Module, Rotary Tool Module, Cross-Perforation Module, Conveyor Stacker
Tápfeszültség 230V AC, 50/60Hz, 1.1A.250 W

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  VIDEÓ


  VIDEÓ

  BROSÚRA

  HAMAROSAN….