DF 1300 L vákuumos hajtogatógép

A DF-1300L akár 310 lap/perc sebességű, nagy sebességű hajtogatással rendelkezik, és akár 64 cm hosszúságú lapokat is képes feldolgozni. Az oldallevegővel ellátott levegőszívó adagolórendszer lehetővé teszi a bevonatos papírok, nehezebb ívek, vagy akár az önátírós és ofszetet. anyagok adagolását, Kereszthajtogatást is végezhet az egyszeri hajtogatott lapok újrafeldolgozásával és egy második irányba történő hajtogatásával.

Jellemzők

Előre programozva 6 hajtási stílussal
Automatikus papírméret-érzékelés és hajtogatott lemez beállítás
Optikai és ultrahangos érzékelők a kettős előtolás érzékeléséhez
30 feladatból álló memória a legtöbb gyakori munkához

A gyár az új igények alapján átépítette az irkakészítő egységet, figyelembe véve a legújabb megrendelői elvárásokat, ennek megfelelően a DBM-600 irkakészítő az eddigi gépeknél nagyobb méretű irkák készítésére is alkalmas, mint például a fekvő A4-es formátum. Ezzel egyidőben gyorsabbá tette az egyik műveletről a másik munkaműveletre átállás idejét, és biztosította azt, hogy a kisméretű anyagok feldolgozásakor a papír rögzítése az irkakészítési fázisban ugyanolyan biztos, mint amikor a berendezés B/3 méretű papírral dolgozik.

Adagoló mechanizmus

A DF-1300 hajtogató gép felső vákuumos behúzású papíradagoló rendszere lehetővé teszi, hogy minden papírtípust kezelni tud és nem hagy nyomot a papíron. Adagoló tálcája 625 ív (50mm) befogadására alkalmas.

Hajtás minősége és hajtás típusok

A DF-1300 kéttáskás hajtogató gépben 4 hajtóhenger biztosítja a lapos hajtás éleket. 6 standard hajtástípussal rendelkezik: egyszeres hajtás, kettőshajtás, szabálytalan harmonikahajtás, levélhajtás, szabályos harmonikahajtás, oltárhajtás. Kereszthajtás és egyéni hajtás teszi még sokoldalúbbá.

Termelékenység

A DF-1300 maximum 260 ív/perces hajtási sebességre képes. Sebessége 5 fokozatban állítható. Az automatikus beállítás növeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

Rugalmasság

A DF-1300 automatikusan felismeri az A3, B4, A4, B5 és A5 standard papírméreteket és automatikusan beállítja a hajtási pozíciót a standardhajtásokhoz.

Munkamemória

A DF-1300 hajtogató gép 20 memóriahellyel rendelkezik a nem standard hajtások elraktározásához. A felhasználó a kezelőpanel segítségével megadhatja az ív hosszúságát és a hajtási paramétereket és eltárolhatja későbbi alkalmazásra. A hajtási paraméterek beállítása után megnyomott teszt gomb hatására a gép automatikusan beáll.

Kötegmód/szünet funkció

A termelékenység növelése érdekében hozták létre ezt a funkciót. Használatával a kezelőnek lehetősége van arra, hogy a folyamatos hajtogatást megszakító rövid szünetben kiürítse a lerakó tálcát, elkerülve a gép teljes leállását.

Specifikációk

 • Papírméret: szélesség:    120 mm x 311 mm
 • Hosszúság:        182 mm x 457,2 mm
 • Tulajdonságok és funkciók: papíradagoló tálca kontroll, standard papírméret felismerés (B6…A3), optikai duplaív-behúzás érzékelés, automatikus táska beállítás, papíradagolási hiba felismerés, kötegmód/szünet funkció
 • Papír súly:     52,3-157 g/m²
 • Maximális sebesség:      260 lap/perc
 • Papír adagoló tálca kapacitása:    50 mm
 • Papír behúzás:    Vákuumos
 • Számláló:    fel/le
 • Méretek (w x d x h):     1193 mm x 587 mm x 541 mm
 • Súly:      65,5 kg

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  VIDEÓ

  BROSÚRA

  Hamarosan…