GHS szabvány szerinti hordó- és vegyszercímkék

Az Epson ColorWorks C831 (GP-C831) olyan ipari teljesítményű Micro Piezo tintasugaras nyomtató, amely ideális a nagy méretű GHS szabvány szerinti dob- és vegyszercímkék nyomtatásához.

A mátrixnyomtatókkal ellentétben a sokoldalú és korszerű C831 képes vonalkódok, éles szövegek és fényképek nyomtatására, és nyomathordozók széles választékával, például fényes papírral és címkékkel is használható. Az Epson DURABrite Ultra pigmentalapú tinta bármilyen nyomathordozó esetén hosszú élettartamú nyomatokat garantál, amelyek ellenállnak a víznek, a fakulásnak, az elkenődésnek és a szövegkiemelő tollaknak.

A C831 tartós felépítésű és arra tervezték, hogy akár öt évig nagy mennyiségben, nagy teljesítménnyel folyamatosan üzemeltethető legyen. A szabadalmaztatott Epson technológia megvédi a nyomtatófej fúvókáit a portól, és ezzel a C831 nyomtató nagyobb kihívásokat támasztó környezetben is jól alkalmazható.

A C831 segíti a hatékonyság növelését percenként akár 19,7 oldal kinyomtatásával szuper vázlat módban, és hiba esetén másodpercek alatt megszünteti a papírelakadásokat az automatikus papírelengedéssel. A papír manuálisan is kiengedhető egy gomb megnyomásával.

A C831 alapkiépítésben párhuzamos, USB és 100/10BASE LAN csatlakozókkal rendelkezik a könnyebb integráció érdekében.

Lényeges jellemzők

  • GHS címkenyomtató: Ideális nagy címkékhez, többek között nagyméretű dobok, vegyszerek címkézéséhez
  • BS5609 tanúsítvánnyal rendelkezik: Megfelel a legújabb vegyszercímkézési GHS szabványoknak.
  • Gyors: Akár 91,7 mm/mp nyomtatási sebesség
  • Megbízható: Öt év (600 000 nyomat) kiváló minőségű, problémamentes nyomtatás.
  • Költséghatékony: Nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése