COLORCUT 1180T – digitális vágóasztal tangenciális szerszámmal.

B1 digitális szerszámos síkágyas vágó.

Síkágyas vágógép csomagoláshoz, értékesítési pontokhoz és címkegyártáshoz.

Nagy formátum | továbbfejlesztett képességek | több médiatípus

Vágjon vastagabban/Vágjon gyorsabban™

Szupergyors B1 síkágyas vágó 4 szerszámmal, (kontúrvágó szerszámok és aktív tangenciális szerszámok). Az FB1180-T kellően precíz a címkék vágásához, de elképesztő, 4 szerszám választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy erővel vágjanak és bígeljenek vastag N/E/F hullámkartont, hablemezeket, műanyagokat.

Főbb jellemzői

Négy szerszámfej – két passzív kontúrszerszámot tartalmaz a gyors vágás érdekében, és két aktív tangenciális eszközt, amelyek lehetővé teszik a vastag hordozón történő gyártást.
Nagy sebesség akár 1200 mm/sec, nagy erejű vágással és gyűrődéssel akár 2,500 g.
Erőteljes vákuum szivattyú  hangtompítóval – a csúszásmentes alapanyagrögzítésért.
QR-kóddal vezérelt önálló működés – feladatok futtatása USB-meghajtóról – a működéshez nem szükséges aktív számítógép!

Működési módok kiválasztása.

Futtasson feladatokat számítógépről a mellékelt és elismert ColorCut Pro 5 szoftverrel, vagy dolgozzon fel feladatokat belsőleg tárolt fájlokról vagy USB-meghajtóról.

A csúcsminőségű Intec ColorCut FB1180T az Intec síkágyas  asztal kínálatának legnagyobb méretű tagja, és az első az új tangenciális T-sorozatban

Az Intec új zászlóshajója, az FB1180-T A vágóasztal prémium alkatrészekből készül a kiváló minőség, megbízhatóság és kategóriaelső teljesítmény érdekében. Ezt megerősíti a kezelőpanel műszerfalának szemet gyönyörködtető kialakítása, amely a legmodernebb 7 hüvelykes, érintőpaneles vezérlést tartalmazza.

FB1180-T  vágógép a piacvezető ColorCut Pro 5 szoftverrel, számos fejlett funkcióval segíti a tervezést és a gyártást.

Az FB1180-T síkágyas vágóasztal tökéletes az igény szerinti prototípusgyártáshoz csúcskategóriás egyedi karton termékekhez; védőkartonok vagy szintetikus Point-of-Sale termékek vagy akár  öntapadó címkék gyors gyártásához.

A B1 asztal SRA1-et vagy 4 x SRA3-at stb.
Vágási erő 2.5 kg
Bíg/Gyűrőerő 2.5 kg
A szerszám sebesség akár 1,200 mm/sec
Páratlan pontosság a legújabb szervotechnológiával
Az asztalon lévő vegyes munkákat QR-kódos automatikus munkafelismeréssel vágja le, hogy automatikusan lekérje a kapcsolódó kivágott fájlokat
Akár 1,000 mikronos papírt/kártyát bármilyen formára vág, és akár 3000 mikronost is kiválasztott hullámos médián
A passzív kés tökéletes íves címkéket  vág bármilyen alakzatban.

A sorozat legnagyobb vágóasztalával, az FB1180T-vel akár B1+ (800 mm x 1100 mm) íveket is feldolgozhat, 680 x 1020 mm maximális effektív vágási felülettel, ideális nagyobb B1 lapok vágásához inkjet vagy nyomdagépes alkalmazásokból.

Az FB1180T egy továbbfejlesztett kettős szerszámos vágófejet tartalmaz, amely akár 2,500 g nyomást biztosít a bígeléshez és 2,500 g nyomást a vágáshoz, ami új lehetőségeket nyit meg úttörő kialakítása révén. A felhasználók a legmodernebb fejlett, nagy sebességű szervomotorok előnyeit is élvezhetik a pontos, gyors és produktív vágás érdekében.

A síkágyas vágó a továbbfejlesztett regisztrációs rendszerrel is rendelkezik, így kiválóan használható több lapos vágáshoz; a Vision3 CCD kamera automatikusan megkeresi az egyes lapok helyzetét. Erőteljes, 1000 W-os ventilátora maximális lapszívást biztosít, így 4 x SRA3 lap kényelmesen elhelyezhető egymás mellett.

A ColorCut FB1180T általános specifikációi – lásd a brosúrát a teljes specifikációs táblázatért.

Vágott terület:

Formátum/méret: B1+ (4 x SRA3) / US ARCH E1 (4x Tabloid Extra)

Maximális médiaterület: 800mm x 1100mm

Effektív kontúrvágási terület: 680mm x 1020mm

Állvány: az alapárban.

Média pozícionálás: 1100 W-os vákuum szivattyú

Akusztikus hangtompító/hangtompító: beleértve

Vágásvezérlés:

Vágókocsi: Négyszerszámos vágókocsi, 4 szerszámpozíció

Vágási erő: akár 2,500 gf (2.5 kg)

Bígelési erő: akár 2,500 gf (2.5)

Max vágási mélység: Papír/kártya 1000 mikron/800 g/m1.2-ig, max. mélység 3000 mm (alacsony sűrűségű hordozó, pl. rizspapír / airboard). 3 mikron E/F/N Hornyolt lapon és kiválasztott médián XNUMX mm-ig

Teljes sebesség:* Magas Quality: 750mm/s. Standard Mode: 960mm/s. Gyors mód: 1,200mm / s

Tipikus vágási pontosság: +/- 125 μ

Szerelhető szerszámok: 5 db alapfelszereltséghez tartozó szerszám: pengetartó, gyűrőszerszám és tollszerszám, tangenciális kerékgyűrő, tangenciális pengevágó

Szoftver csatlakoztathatóság

ColorCut Pro – Production Studio 5: Windows 10 Pro x64 bit, 4 GB RAM. Javasolt felbontás: 1280×960 vagy nagyobb.. Wi-Fi élő videóhoz (Wi-Fi Dongle vágóval). 1 x USB vagy 1 x Ethernet.

Regisztráció:

Regisztrációs rendszer: Fejlett 8. generációs ARMS (Automatic Registration Mark System), Nagy felbontású CCD kamerarendszert használ a QR-kódok olvasásához az azonnali munkakereséshez, valamint pontosan beolvassa a regisztrációs jeleket, korrigálja a lineáris, skála, ferde és forgási/szöghelyzetbeli különbségeket  igény szerint.

Általános

Súlya: 100 kg kicsomagolva.

Max méretek: 1550 x 1350 x 1098mm

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

    VIDEÓ