colorflare_banner_1

Prémium effekt rendszer digitális nyomatokhoz

Az Intec ColorFlare egy kompakt és környezetbarát, kettős lamináló és fólia transzfer eszköz, mellyel a speciális dekorációs megoldások házon belül,igény szerint kis példányszámban megvalósíthatók. A nyomatok felül-laminálása, és az effektfóliák felvitele minimális képzést igényel, a magas színvonalú termelés gyakorlatilag azonnal elkezdődhet.

Átlagos digitális nyomatból  valódi kuriózum

Intec ColorFlare: Hozzon létre közönséges nyomtatási feladatból „rendkívülit”. A ColorFlare  kifejlesztésének legfőbb mozgatója, hogy olyan egyszerű  nyomtatási befejező megoldás legyen amelynek segítségével kevés extra munkával prémium végtermék állítható elő, amely könnyen értékesíthető a piacon. A berendezést szigorú műszaki  követelmények szerint tervezték és építették:  teljesen szabályozható nyomás és hőmérséklet folyamatok, kidolgozott anyagtovábbítás, jellemzi.  Kétféle adagolási hosszúságú  konveyor választható, így akár az 1000 mm ívhossz megmunkálása sem  jelenthet gondot.

colorflare_front_cf1000_short_model_web colorflare_front_input_web

 Költséges klisékészítés nélkül

A minőségi arany, ezüst, vagy egyéb metallizált effektek felvitele, korábban kizárólag hagyományos prég technikával valósulhatott meg, melynek elkerülhetetlen költségvonzata volt a formakészítés. Az INTEC ColorFlare csúcsminőségű eredményt kínál prégforma nélkül. A ColorFlare Fóliák ára nem magasabb a hagyományos prégfóliáknál, a koronazáró fólia költsége pedig jóval elmarad a formakészítés költségétől: a költséghatékonyságról tehát kis példányszám esetén sem kell lemondania!

Újdonságok:

Második tekercstartó: a fokozott teljesítményért.

Premium finish assembly:  a nagy felületen is hibátlan, ” tükrös” hatású laminálásért.

colorflare_wedding_invite_1612_web colorflare_jewellery_slipcases_1796_web colorflare_banner_4 silver_sushi_1781_web canford_folder_1547_web


Videók:

Brosúra letöltése

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése