INTEC Colorcut SC6500

ColorCut SC6500 automatikus kivágó és bígelő gép

Rendkívül hatékony, rendkívül alacsony energiafogyasztású.
Két üzemmód: DIRECT és HELD módok

KÖZVETLEN mód: A ColorCut Pro segítségével készítse el kivágott fájljait és vágja ki közvetlenül.
HELD mód: Csatlakoztatott PC nélkül is képes a munkák beazonosítására és automtikus munkavégzésre.

Kategóriájában egyetlen másik készülék sem kínál ennyit – ráadásul ilyen megfizethető áron!

Új típusú automatizált vágó:  Önálló működés PC kapcsolat nélkül!  – hatalmas hiányt pótol a nyomtatási finisher piacon.

Jelenleg nincs még egy olyan modell a világon, amely 100%-ban megbízható, nagy mennyiségű automatikus adagolást kínálna, valamint kettős szerszámfejet Vágás-perforáláshoz és bígeléshez. Az SC6500 egy komolyan professzionális és produktív gép, amely professzionális gyártási tulajdonságokkal rendelkezik, de mindössze 1 négyzetméter alapterületet foglal el. Még a legközelebbi riválisával megegyező alacsony árfekvésben is mérhető!
Az SC6500 automatikus megoldást kínál könnyű karton csomagolóanyagok, POS termékek és formariccelt íves címkék gyártáshoz

 • Digitálisan gyártható  bármilyen alakú papírtermék– akár 350 mikronos adathordozón
 • Íves öntapadó anyagok riccelése
 • Vágási sebesség akár 1060 mm/sec
 • Vágási és bíg erő akár 750 g-ig állítható a kiváló végeredmény érdekében
 • A digitális folyamat azt jelenti, hogy nincs többé költséges stancforma készítés vagy elvesztegetett várakozási idő
 • Az automatikus adagoló akár 1,000ív  80 g/m²-es lapot is képes kötegelni. Akár 340 mm (13.38″) x 710 mm (27.9″) és egyedi méretek – önközpontosító funkcióval és légkés elválasztással
 • ColorCut Pro – Production Studio szoftvert tartalmaz
 • A QR-kód/Job Library lekéri a kapcsolódó kivágott fájlokat – még vegyes kötegelt munkamenetek vagy elforgatott lapok esetén sem hibázik.
 • A SmartMark regisztráció hihetetlen pontosságot biztosít – a mellékelt ColorCut Pro szoftver segítségével

Az SC6500 ötvözi a síkágyas technológia kettős szerszámos vágási és bíg képességeit az automatikus lapadagolással – mindezt egy precízen megtervezett, kompakt, szabadon álló eszközben, könnyen kezelhető, ergonomikus helytakarékos kialakítással.

Átlagosan 100 W alatti energiafogyasztással az SC6500 kategóriájában talán a legenergiahatékonyabb és a legalacsonyabb üzemeltetési költségű megoldás. Az SC6500 7 hüvelykes érintőpanelről HELD MODE-ban történő működtetésének képessége, a NO WIRES funkcióval azt jelenti, hogy ez a rendkívül mobil eszköz könnyen elhelyezhető bármely nyomdában vagy gyártó cégben, ahol címkéket vagy kivágott kártyákat kell vágni.

Teljesen önálló működés – akár több vegyes munkával is

• Napjaink forgalmas nyomtatási környezetében az SC6500 8. generációs Vision3 CCD kamerája páratlan gyártási előnyt kínál, amely képes minden laphoz menet közben olvasni és azonnal lekérni a vágott fájlokat! Vegyes kötegű munkákat képes fogadni, zökkenőmentesen és megszakítás nélkül egymás után vágva.

• Kettős „Grip and Drive” adagolórendszere vágás közben a vágófej mindkét oldalán tartja a hordozót, így közelebb vágható a hordozó széleihez, mint a legtöbb más típusú lapvágó.

• Az Intec síkágyakban használt kiváló vágószőnyegeken alapuló forradalmi vágószalagot úgy fejlesztették ki, hogy optimális felületet biztosítson mind az átvágási, mind a gyűrődési, mind a csókvágási munkákhoz, mindkét gyártóeszközhöz illeszkedve. Mivel a vágott lap állandó, nagy sebességű mozgásban van, minimális SmartTag marad a vágási vonalakban, hogy megtartsa az elemet a lapon – így a kész, teljes lapok rendezett és kezelhető kötege a gyűjtőtálcában marad.

• A nagy kapacitású automatikus adagoló a levegős pengeleválasztással és az automatizált léptetés funkcióval együtt működik, hogy minden lapot tökéletesen megjelenítsen a vágó számára.

• A ColorCut Pro Production Studio szoftvert alapfelszereltségként szállítjuk, és figyelemre méltó digitális termelékenységet kínál a tervezők és a gépkezelők számára egyaránt.

MÉDIAKEZELÉS

A4 (210 x 297 mm), A3 (297 × 420 mm), SRA3 (330 × 485 mm), A3+ (320 × 480 mm) és egyedi méretek

Egyedi méretű média:
Nyomathordozó szélessége (min-max): 180 mm x 340 mm / Nyomathordozó hossza (min-max): 279 mm x 710 mm

Munkafájlok felismerése:
Fejlett QR-kód technológia az azonnali fájlfelismeréshez és regisztrációhoz

Állvány: alapárban

Média vastagság:  140 mikron (0.14 mm) – 350 mikron (0.35 mm)

Automatikus lapkapacitás: 1,000 ív

VÁGÁSVEZÉRLÉS

Szerelhető szerszámok: kettős szerszám funkció – 4 db alapfelszereltségű szerszám: pengetartó, kettős bíg eszköz és tollkalibráló eszköz

Erő/nyomás: 750 g-ig 190 lépésben, programozható az Intec ColorCut Pro vágószoftverrel

Maximális sebesség: akár 1060mm/sec

REGISZTRÁCIÓ ELLENŐRZÉS ÉS MUNKAVÉGZÉS:

Regisztráció: Vision3 – A nagy felbontású CCD kamera beolvassa a nyomtatott lévő regisztrációs jeleket, összehasonlítva a pozíciót az eredeti digitális fájllal. Automatikusan beállítja a vágási vonalakat,  kijavítja a léptéket vagy a helyzetbeli eltéréseket

Vágási pozíció pontossága: +/- 100 mikron

Automatikus munkafelismerés: Azonnali vágott fájl-lekérés, QR-kódos feladatfelismerés támogatása a ColorCut Pro 5 szoftverrel együtt (mellékelve)

ELEKTROMOS KÖVETELMÉNYEK

Áramellátás: 100-240V 50/60Hz, 100W Átl. (320W csúcs)
jóváhagyások: Megfelel a CE és RoHs direktívának

MÉRETEK

Súlya: 136kg
Méretek: használat közben – 820 x 1300 x 1230 mm (32.3 x 51 x 48.43 hüvelyk)

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  VIDEÓ