Egyszerűség, termelékenység, csúcsminőség – MX4070N / MX5070N

 • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
 • Oldal/perc: 50 fekete-fehér, 50 színes
 • Papírkapacitás: alapkiépítésben 650 lap, maximum 6 300 lap
 • Testre szabható, dönthető 10,1 hüvelykes színes LCD érintőképernyő egyszerűen használható felhasználói felület, ami intuitív navigációt tesz lehetővé az MFP funkciói között
 • A nyomtatás indítás (Print release) funkció révén a felhasználók dokumentumokat küldhetnek és tárolhatnak a központi MFP-n, majd hitelesítést követően bármelyik hálózatra kötött MFP-n kinyomtathatják azokat
 • Az egyszeri bejelentkezés funkció révén egyszerűen elérhetők a népszerű nyilvános felhő tárhely szolgáltatások
 • A rövidebb bemelegedési időnek és a mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék mindig készen áll az azonnali használatra
 • Az OCR lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beszkennelt dokumentumokat szerkeszthető MS Office fájlokra (pptx, xlsx, docx) és kereshető PDF állományokra konvertálják.


Áttekintés

Az MX-5070N színes A3-as készülék egy továbbfejlesztett megoldás központú MFP, ami bárhol, bármikor képes optimalizálni a munkacsoport termelékenységét. A Felhő szolgáltatásokba való egyszeri bejelentkezés, a WiFi-n keresztüli mobil csatlakoztathatóság, az MS Office fájlok közvetlen nyomtatása USB-n keresztül és az OCR-es szkennelés kereshető PDF-be, illetve Office fájlokba rugalmas munkafolyamatokat biztosít. Az alapkiépítésben elérhető nyomtatás indítás (Print Release) funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy dokumentumaikat elküldjék és eltárolják a szerverként működő központi MFP-nek. Majd a nyomtatási feladatokat biztonságosan lehívhatják erről a gépről a hálózatba kötött, akár öt különböző készülék egyikére.

A fejlett műszaki funkciók között megtalálható egy mozgásérzékelő is, ami érzékeli a közeledő felhasználót és bekapcsolja az MFP-t alvó üzemmódjából, így az azonnal készen áll a használatra. A dönthető 10,1 hüvelykes színes LCD érintőképernyőn fogg-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, és ha segítségre van szükség a gyors használati útmutató is könnyen elérhető. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak; csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, mint például a fejlett előnézet vagy a webböngésző.

A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 50 oldal/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás és másolás, a beépített 150 lapos kétoldalas adagoló (Duplex Single Pass Feeder), a 200 kép/perc sebességű lapolvasás, valamint a toner és a papír cseréjét leállás nélkül lehetővé tevő szerkezet. A maximum 6.300 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár SRA3 méret, 300 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. A finisher opciók széles kínálata, mint például a gerinctűző, a manuális és kapocs nélküli tűzés még nagyobb sokoldalúságot biztosít a gépnek. A kimagasló 1.200 x 1.200 dpi-s nyomtatási felbontás, az automatikus folyamat feldolgozó és hívó frissítő rendszer állandóan kiemelkedő képminőségről gondoskodnak.

Az Energy Star tanúsítvánnyal rendelkező MX-5070N a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit. Emellett az automatikus festékkazetta eltávolító funkció biztosítja, hogy az összes festéket elhasználja a gép, így takarékoskodva az erőforrásokkal.


Műszaki jellemzők

Általános

Másolási sebesség, színes (A4), lap/perc     50
Másolási sebesség, FF (A4), lap/perc         50
Másolási sebesség, színes (A3), lap/perc   26
Másolási sebesség, FF (A3), lap/perc        26
Papír méret: Min. – Max.      A5 – SRA3
Papír súly (g/m2)         60 – 300
Papír kapacitás: Standard (lap)   650
Papír kapacitás: Max. (lap)    6300
Felmelegedési idő (sec)     15
Memória általános (min/max), MB    5120
Nyomtató memória (min/max), MB     –
Merevlemez    STD
Merevlemez kapacitás (GB)    500
Duplex    STD
Energiaszükséglet – Helyi váltóáramú hálózati feszültség (Hz)    200 – 240V, 50/60Hz
Energia fogyasztás (kW)    2.07
Méretek (mm)    616 x 660 x 838
Tömeg (kg)    90

Finanszírozás

Finanszírozás tartósbérleti  (operatív lízing) konstrukcióban. 12-21-36-48 hónap futamidővel.

A részletes feltételekkel kapcsolatban kérjük keressen minket elérhetőségeinken, vagy akár az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást tőlünk!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


  Kéréseim
  árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

  Brosúra letöltése