Magas termelékenységű címke gyártás: DUOBLADE F

A DUOBLADE F-et a DUOBLADE S 3 éves tapasztalata alapján fejlesztették ki, amely a DUOBLAE SX korábbi verziója volt. A DUOBLADE F egy automata ívadagolóval ellátott ellátott digitális vágógép, számos fejlett technológiával.

A piacon használatban lévő SRA3-as íves digitális nyomtatók mindegyikével kiválóan párosítható: Xerox, Oki,  Canon-Oce, Konica-Minolta, Ricoh, a Xeikon, Xanté, Intec, stb.

dav

A DUOBALDE F segítségével Ön a meglévő íves nyomtatóját könnyedén használhatja  termékcímke előállítására akár nagyobb mennyiségek esetén is.

A DUOBLADE F egyszerre 1000 ív befogadására alkalmas adagolótálcával rendelkezik, automatikus regisztrációs vezérléssel kivágja a kívánt egyedi címkéket és a készterméket a kiadókosárba gyűjti.

A vágás során nincs szükség operátorra, ez maximalizálja a termelékenységet.

2 vágófej mozog együtt, így a gyártási sebesség megduplázható. A vágófejek közötti távolság a GUI-ban elektromosan szabályozható.

Mindegyik fejhez 2 különféle nyomást lehet megadni, hogy egyszerre lehessen végezni a formariccelést, és a szükség szerinti teljes vágást. Ez azt jelenti, hogy teljesen vágott matricákat és összecsukható dobozokat készíthet. A vákuum- és légkefe kifinomult kialakítása megakadályozza a papírelakadást a lapok közötti statikus erő hatására. A DUOBLADE F a piacon a leggyorsabb professzionális íves formakivágó gép.

Megnevezés DUOBLADE F auto sheet-fed sticker cutter
Vágási metódus digitális, késes
Vágófejek száma: 2 db
Maximális ívméret 340mm x 550mm
Sebesség max. 3000mm/sec (super A3 500 sheets/hour)
Tulajdonságok dual cutter for double speed, vacuum belt, air brush, stacking of 1000 sheets, foldable basket, automatic pressure control, longer tray to support long label up to 550mm length
Méretek 910mm(W) x 850mm (L) x 117mm(H)), 120kgs
Elektromos szükséglet AC100~240V, 1KW

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése

    VIDEÓ

    VIDEÓ

    BROSÚRA