VIDEÓ

BROSÚRA

F24 ipari DTF nyomtató

Az F24 színei egyszerűen hihetetlenek. Gyakorlatilag szagtalan, vízálló és UV álló készen áll. Nyomataid élesek és élénkek maradnak, még tűző napon vagy esős napokon is.
A tinta kopásálló, ami azt jelenti, hogy nem fakul ki vagy reped, megőrzi az általad kedvelt éles megjelenést. Ráadásul mosó- és szárítógépben is használható, így a
legyártott termékek mindig ragyogóak maradnak, mosásról mosásra. Látható és érezhető minőség!

Tisztában vagyunk vele, milyen időigényes lehet a szövetre történő nyomtatás. Éppen ezért örömmel jelentjük be új textilnyomtatási megoldásunkat. Csapatunk egy egyszerű és hatékony megoldást dolgozott ki, amely minden alkalommal kiváló minőségű eredményeket hoz. Szövetnyomtatási megoldásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a folyamat a lehető legegyszerűbbé váljon, a minőség feláldozása nélkül. Takarítson meg időt és érjen el professzionális minőségű eredményeket az F-24-gyel!

ELŐKÉSZÍTÉS

Az iQueue munkafolyamat vezérlő szoftverrel még soha nem látott módon korszerűsítheti nyomtatási folyamatát.
Az iQueue segítségével egyszerűen, néhány kattintással elküldheti a dizájn-t közvetlenül a nyomtatóra. És a legjobb rész? A fóliát betöltheti a nyomtatóba, és közvetlenül a fóliára nyomtathat, így időt és erőfeszítést takaríthat meg. Bízzon ránk, hogy segítünk egyszerűsíteni a nyomtatási folyamatot és növelni termelékenységét.

FEJLETT EGYMENETES NYOMTATÁS – DTF POR AUTOMATIKUS FELHORDÁSA

Fejlett nyomtatási technológiánk zökkenőmentes megoldást kínál a kiváló minőségű nyomatok egyetlen menetben történő elkészítésére. Ahogy a fólia áthalad a nyomtatón, egy olvadékos porréteg kerül a hordozóra, tökéletes felületet biztosítva az UV-tinta anyaghoz való megtapadásához. Élvonalbeli technológiánkkal páratlan precizitással és minőséggel készíthet terveket, így termékei kiemelkedhetnek a versenytársak közül.

NYERESÉG

Mondjon búcsút annak a fáradságnak, hogy olyan mintákat készítsen, amelyek idővel fakulnak, megrepednek vagy lehámlanak. Hőátadó fóliánk segítségével egyszerűen készíthet kopásálló és élénk mintákat, amelyek kiállják az idő próbáját mindössze 8 másodperces hővel és egy egyszerű lehúzással. Akár egyedi ruházatot, táskát vagy akár otthoni dekorációt készít, hőátadó fóliánk tökéletes megoldás a professzionális minőségű eredmények könnyű eléréséhez. Mosó- és szárítógépben használható, így alkotásai olyan ragyogóak maradnak, mint amikor megszülettek.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, írjon nekünk!


    Kéréseim
    árajánlat kérésemintanyomat igénylésegép mektekintése